030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

Dom zdravlja Kreševo je još jednom unaprijedio svoju zdravstvenu uslugu, ovom prilikom nabavljena je nova moderna stomatološka stolica vrijedna oko 28.000 KM

Naime, na temelju provedenog Javnog poziva, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske, u studenome 2021. godine donio je Odluku o dodjeli financijske potpore za 2021. godinu. Navedenom Odlukom Domu zdravlja Kreševo dodijeljena su financijska sredstva u iznosu od 100.000,00 kn, za realizaciju projekta nabave nove stomatološke stolice, kao jednom od primarnih projekata posljednjih nekoliko godina.

Cilj projekta bio je zamjena stare i dotrajale stomatološke stolice, sa novom i modernijom stolicom sa svom pratećom opremom, koja će osigurati optimalnu stomatološku zdravstvenu zaštitu, te pratiti standarde kvaliteta zdravstvene zaštite i udovoljiti svim tehnološkim zahtjevima, čime će se značajno povećati produktivnost i sigurnost u liječenju zuba pacijenata. 

STOM STOLICA 11
Nakon provedbe postupka javne nabave, predstavnici poduzeća „NOVAE TEAM“ d.o.o. Kiseljak uz nazočnost osoblja stomatološke službe i ravnateljice Doma zdravlja prim. dr. Olivije Vukoja-Bradara, isporučili su i uspješno instalirali novu modernu stomatološku stolicu (Anthos jedinica), koja će stavljanjem u funkciju omogućit Stomatološkoj službi nesmetan rad, olakšati liječenje pacijenata i rasteretiti postojeću stomatološku jedinicu, čime će se ostvariti i značajne financijske uštede zbog sve češćih kvarova i skupog servisiranja ove vrste medicinske opreme, te time u značajnoj mjeri unaprijediti rad Stomatološke službe Doma zdravlja Kreševo. 

 

STOM STOLICA 44   STOM STOLICA 22

 

STOM STOLICA 33   STOM STOLICA 55
Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.