030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

Tvrtka Adriale Living d.o.o. i hotel Adriale doniraju vrijednu medicinsku opremu Domu zdravlja Kreševo 

U Dom zdravlja danas je stigla vrijedna donacija tvrtke Adriale Living d.o.o. iz Kreševa, koje je zajedno sa hotelom Adriale, odlučilo pružiti snažnu podršku lokalnom zdravstvenom sustavu. Inače, Adriale Living d.o.o. je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine, u okviru koje se vodi i hotel Adriale, smješten u srcu grada Kreševa, koji svojim gostima pruža kombinaciju komfora, luksuza i vrhunske usluge u jedinstvenom prirodnom, kulturološkom i povijesnom okruženju. 

Uzimajući u obzir izazovno stanje inflacije koje je zadesilo regiju, tvrtka Adriale Living d.o.o. i hotel Adriale, odlučili su iskazati izuzetnu društvenu odgovornost putem značajne donacije medicinske opreme Domu zdravlja Kreševo. Ova velikodušna gesta ne samo da osigurava osnovne potrebe zdravstvenih ustanova već i ističe važnost zajedničkog napora u suočavanju s izazovima ekonomskih nestabilnosti.

16908893715971.jpg

Donirana medicinska oprema je od velikog značaja za svakodnevni rad zdravstvene ustanove. Radi se o dva aparata, odnosno o laboratorijskom destilatoru vode i pacijent monitoru, čija vrijednost premašuje 10.000,00 KM.

Naime, laboratorijski destilator vode je neizostavan uređaj u zdravstvenoj ustanovi, jer osigurava pouzdan i učinkovit rad u laboratoriji, te je od suštinskog značaja za mnoge laboratorijske postupke i analize. Drugi aparat je pacijent monitor, medicinski uređaj koji ima ključnu ulogu u praćenju vitalnih parametara pacijenta. Ovaj uređaj omogućuje zdravstvenom osoblju da prati i nadgleda stanje pacijenta u realnom vremenu, te bržu procjenu pacijentovog zdravstvenog statusa, čime se osigurava pravovremena intervencija ako je potrebna.

Ravnateljica Doma zdravlja Kreševo, prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara, izrazila je iskreno oduševljenje zbog ovog značajnog doprinosa. "Ova vrijedna donacija medicinske opreme stiže u trenutku kada se suočavamo s nizom izazova, uključujući intenzivan rast zdravstvenih potreba, što rezultira porastom troškova zdravstvene opreme. Stoga, primamo ovu donaciju s neizmjernom zahvalnošću gospodinu Darki Kujundžiću, direktoru tvrtke Adriale Living d.o.o. Kreševo.

Istaknuvši društvenu odgovornost donatora, gospodin Darko Kujundžić, direktor tvrtke Adriale Living d.o.o. Kreševo, kazao je: "U ovim teškim ekonomskim vremenima, važno je da tvrtke pokažu solidarnost i pruže podršku zajednici u kojoj posluju. Zdravlje je na prvom mjestu i kao mlada i ambiciozna tvrtka, osjećamo dužnost da doprinesemo boljitku lokalnog zdravstvenog sektora. Nadamo se da će ova donacija služiti kao poticaj drugim da također prepoznaju svoju ulogu u izgradnji jače i zdravije zajednice." 

Tvrtka Adriale Living d.o.o. Kreševo zajedno sa hotelom Adriale, svijetli su primjer kako zajednički rad može imati pozitivan utjecaj na društvo i zajednicu. 

  1690889281528

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.