030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

U prostorijama JU Dom zdravlja Kreševo danas je potpisan Ugovor vezan za realizaciju projekta „Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU Dom zdravlja Kreševo“

 

Ugovore su potpisali ravnateljica JU Dom zdravlja Kreševo prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara i predstavnik izvođača radova, poduzeća „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak, direktor Sahir Mustajbegović

 slika 1 potpisivanje

Nakon izrade idejnog i glavnog projekta, odnosno investicijsko-tehničke dokumentacije za realiziju navedenog projekta, te provedenog postupka javne nabave, kao najpovoljniji ponuditelj za izvoditelja radova izabrano je poduzeće „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak. Vrijednost ovog Ugovora iznosi 145.746,90 KM sa PDV-om, dok je ukupna vrijednost cjelokupnog projekta procijenjena na 160.000,00 KM, što osim spomenutih radova uključuje i usluge izrade idejnog i glavnog projekta, pribavljanje potrebnih dozvola, te usluga nadzora.

Važno je napomenuti da je najveći dio sredstava, 120.000,00 KM, osigurala Vlada Županije Središnja Bosna – Ministarstvo zdravstva i socijalne politike KSB. 

Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU „Dom zdravlja Kreševo“, ima za cilj stvaranje ugodnijeg okruženje za pacijente, siguraniji i lakši pristup zdravstvenoj ustanovi, rješavanje problema koji se odnosi na čišćenje snijega tijekom zime, što u konačnici doprinosi općem poboljšanju uvjeta rada i kvaliteti pružanja usluga zdravstvene skrbi u općini Kreševo.

SLIKA VANJSKO UREDENJE   IDEJNI 1 

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.